Bussing
Broodspecialist
Als je familie professioneel brood bakt vanaf 1899, dan ken je als vierde generatie bakker je klassiekers. De namen Jan Bussing en Bussing Brood hebben niet voor niets een hoge bekendheid in brood voor consumenten én horeca. Maar ook al draai je al meer dan een eeuw mee, soms is het tijd voor vernieuwing. 2017 werd het jaar van de nieuwe visuele identiteit voor Bussing Brood.
Nieuw logo, vertrouwd lekker
Een merk nieuw leven inblazen door te kiezen voor een traditionele uitstraling? Dat is precies wat we bij Bussing Brood hebben gedaan. Het statige, typografische ontwerp positioneert het corporate merk direct boven de eigen productmerken als B’rustiek, Rogge Rakker en Geweldenaer. Met deze duidelijke structuur hebben al deze klassiekers direct een herkenbare plaats in brochures, website, beursaankleding, etc. Daarnaast biedt de vernieuwde look & feel van Bussing Brood de perfecte basis voor een heldere lijn in verpakkingen, autobeletteringen en correspondentiematerialen. Bussing Brood is weer helemaal klaar voor de komende decennia.
Concept – Corporate identity – Design – Webdesign & Webbuilding
Landpoortstraat 25 a
4797 AM Willemstad NB
Nederland
T: +31 168 477 177
E: info@reclame-enzo.nl
© 2023 Reclame Enzo. | privacyverklaring
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
Deze site gebruikt Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina's te verzamelen.
Door deze cookie aan te laten staan help je onze site te verbeteren.
Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om je voorkeuren op te slaan!
Meer informatie over ons Cookiebeleid